Home Gelderland Mehmet Dingil, Spiros Lomis en Andersson Jamal naar Achilles ’29

Mehmet Dingil, Spiros Lomis en Andersson Jamal naar Achilles ’29

achilles29Verdediger Mehmet Dingil komt volgend seizoen voor Achilles’29 uit. Naast Dingil kunnen ook de namen van aanvaller Spiros Lomis en middenvelder Andersson Jamal worden toegevoegd aan de selectie van de jongste betaald voetbalclub. De 24-jarige Mehmet Dingil komt met een contract voor één seizoen over van Topklasser JVC Cuijk. Hij speelde ook voor Blauw Geel uit Veghel, onder trainer Francois Gesthuizen. Spiros Lomis (22 jaar) is een snelle, sterke en kopsterke spits en is afkomstig van de Kennemers. Hij speelde daarvoor o.a. voor de Koninklijke HFC. Spiros Lomis tekent ook voor één seizoen. Andersson Jamal werd afgelopen jaar met FC Olympic Donetsk kampioen op het 2e niveau in de Oekraïne. De 25-jarige middenvelderkomt nu over naar Nederland en zal in de Jupiler League komen spelen bij Achilles’29. Andersson Jamal tekende voor één seizoen plus een optie voor een tweede seizoen.

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Zutphen – Mishandeling conducteur: politie zoekt getuigen

Dinsdagavond omstreeks 20.45 uur werd een 40-jarige man uit Arnhem op het station in Zutph…