Home Noord-Holland Kennemerland Bloemendaal Heren 1 Bloemendaal tegen Indiaas Nationale hockeyelftal

Heren 1 Bloemendaal tegen Indiaas Nationale hockeyelftal

Maandag 29 april ontvangt Bloemendaal Heren 1 het Nationale hockeyteam van India. Om 19.30 uur wordt op ’t Kopje een oefenwedstrijd gespeeld. Het is een ontmoeting tussen oude bekenden die met én tegen elkaar speelden tijdens de Hockey India League afgelopen januari. Het is ook een wedstrijd tussen twee van ’s werelds beste hockeyers: Indiaas Sardar Singh en Bloemendaals Teun de Nooijer. Sardar Singh is in India een absolute grootheid en zo populair dat hij bodyguards nodig heeft als hij zich verplaatst.

De wedstrijd op 29 april is een prachtige gelegenheid om live te genieten van het Indiase hockey. Fans en hockeyliefhebbers zijn van harte welkom op ’t Kopje. Het team van HC Bloemendaal staat tweede in de nationale competitie. De eerste vier teams spelen een play-off om het landskampioenschap.

Het team van coach Russell Garcia is ook nog in de race voor de Europese titel. De finaleronde van de European Hockey League wordt op 18 en 19 mei gespeeld op Bloemendaal.

Laad meer Bloemendaal

Geef een antwoord

Bekijk ook

Superstart van Superboeren in 2020!

De superboeren kennen in 2020 een superstart! 9 punten uit 3 wedstrijden; een ongekende lu…