Home Zuid-Holland Den Haag Weer scheidsrechter mishandeld

Weer scheidsrechter mishandeld

De politie is naarstig op zoek naar personen die over beelden beschikken van het incident waarbij, de scheidsrechter van een jeugdwedstrijd zou zijn mishandeld. Zaterdagmiddag liep een jeugdvoetbalduel van de E1 van HMC aan de Steenwijklaan in Den Haag uit de hand toen vermoedelijk één van de omstanders of ouders het voetbalveld opliep om zich met een spelsituatie van de E-pupillen te bemoeien. Vervolgens ontspoorde het duel en werd in het tumult de scheidsrechter mishandeld. Het zou overigens niet het eerste probleem zijn dit jaar bij de E1 van HMC, aldus een woordvoerder van de KNVB. Vorige week werden ook alle teams van ZTS Zaandam voor een jaar uit de competitie gehaald, als gevolg van enkele incidenten. De KNVB laat weten ook alle elftallen van HMC komend weekend uit de voetbalcompetitie te hebben gehaald.

 

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Politie houdt verdachte aan na steekincident Spartastraat

Een uit de hand gelopen ruzie aan de Spartastraat in Rotterdam liep uit tot een steekincid…