Home Noord-Holland Kennemerland Alkmaar Aanklager legt uitspraken Gertjan Verbeek neer bij tuchtcommissie

Aanklager legt uitspraken Gertjan Verbeek neer bij tuchtcommissie

Het bestuur betaald voetbal van de KNVB heeft eerder deze week een aantal uitspraken van Gertjan Verbeek, trainer van AZ, voorgelegd aan de aanklager betaald voetbal. Het bestuur van de voetbalbond zag zich naar aanleiding van de uitspraken van de trainer genoodzaakt om de aanklager te vragen deze te toetsen aan de reglementen en de bijbehorende gedragscode binnen de KNVB.

Aangezien de uitlatingen van Verbeek grotendeels de aanklager zelf betreffen, heeft de aanklager besloten de zaak direct aan de tuchtcommissie voor te leggen en de commissie te vragen een oordeel te geven over de vraag of de gedragscode is overtreden. De aanklager heeft verzocht de zaak schriftelijk af te handelen. AZ en Verbeek zijn inmiddels schriftelijk geïnformeerd.

Laad meer Alkmaar

Geef een reactie

Bekijk ook

Alkmaar – Aanhouding in onderzoek naar reeks explosies

In het onderzoek naar een reeks explosies in Alkmaar, waaronder in de Lekstraat, heeft de …