Home Overijssel Zwolle – Gezocht – Winkeldiefstal – Maagjesbolwerk – Zwolle

Zwolle – Gezocht – Winkeldiefstal – Maagjesbolwerk – Zwolle

Bij de Media Markt aan het Maagjesbolwerk in Zwolle vond een slimme winkeldiefstal plaats. Een man slaagde erin om ongezien de verpakking van een product te verwijderen. Nadat hij het gestolen item in zijn achterzak had verstopt, verliet hij de winkel. Wie is de man met het opvallende kapsel?

Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. 

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…