Home Overijssel Zwolle – Gezocht – Zware mishandeling- Schie- Zwolle

Zwolle – Gezocht – Zware mishandeling- Schie- Zwolle

Een 70-jarige vrouw werd op zondagochtend 2 april slachtoffer van zeer ernstige mishandeling en vermoedelijk ook van een zedendelict. De vrouw werd rond 07.30 uur door een voorbijganger ontdekt bij de bosjes aan de Schie, ter hoogte van de Rijnlaan en dicht bij het viaduct van de snelweg A28. We zoeken getuigen van het incident.

Het slachtoffer was zwaar toegetakeld, in shock en onderkoeld en er zijn aanwijzingen dat ze mogelijk seksueel misbruikt is. 

Bewusteloos geweest
Het slachtoffer slaapt vaak slecht en maakt daarom geregeld ’s ochtends vroeg een wandeling door de wijk. Op zondag 2 april werd ze tijdens zo’n ommetje ineens van achteren gegrepen. 

Er werd waarschijnlijk niet tegen haar gesproken. Het slachtoffer is vermoedelijk enige tijd bewusteloos geweest. De getuige die haar aantrof, heeft gezien hoe een man haar mee de bosjes in nam. Toen hij maar één iemand de bosjes uit zag komen, is hij gaan kijken en vond hij de 70-jarige vrouw.

Getuigenoproep
Het slachtoffer liep vanaf de Beukenstraat richting de Rijnlaan daar in Zwolle, via onder meer de Esdoornstraat en de Ruusbroecstraat. De politie doet een dringende oproep aan iedereen die tussen 05.00 en 08.00 uur die ochtend in de omgeving is geweest om contact op te nemen.

Beschikt u over bewakings- of dashcambeelden uit de buurt, meld het alstublieft en/of upload uw materiaal direct via het online tipformulier. Op basis van de tot nu toe verzamelde beelden, zijn er al mogelijk getuigen met wie we graag willen spreken. Bekijk de beelden hieronder. 

Verder zijn de bril en de telefoon van het slachtoffer nog zoek. Denkt u die te hebben gevonden, dan horen we dat graag van u.

Vragen
Wie weet of vermoedt iets over de dader(s) van het geweldsmisdrijf en mogelijk zedendelict?

  • Wie zijn de mogelijk belangrijke getuigen op de camerabeelden?
Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…