Home Overijssel Nederland – Woningoverval en gewelddadige ontvoering Zaandamse ondernemer

Nederland – Woningoverval en gewelddadige ontvoering Zaandamse ondernemer

In hun zoektocht naar geld ontvoerden drie mannen op een gewelddadige wijze een 57-jarige Zaandamse ondernemer. Wie is dit trio? Via Opsporing Verzocht vraagt de politie dinsdag 4 april om hulp bij het oplossen van deze zaak.

Het slachtoffer loopt op dinsdag 30 augustus 2022 rond 04:30 uur naar zijn huis aan de Stadskwekerij. Ineens overmeesteren drie mannen hem en sleuren hem een witte Volkswagen Transporter in. Met vastgebonden handen zit hij twee uur lang opgesloten in de bestelbus. Ondertussen doorzoeken twee daders zijn huis. Als ze geen geld vinden, nemen ze de ondernemer mee naar binnen. Onder dwang moet hij aanwijzen waar geld ligt. Zodra de buit binnen is, vertrekken de drie. Het slachtoffer moet voor medische behandeling aan onder meer kneuzingen aan zijn gezicht naar het ziekenhuis.
Met de bankpas van de ondernemer is later die ochtend geprobeerd geld te pinnen in Amsterdam.In Opsporing Verzocht worden onder meer vragen gesteld over de daders en de witte bestelbus.

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…