Home Overijssel Zwolle – Gezocht – Inbraak – Deurzerdiep – Zwolle

Zwolle – Gezocht – Inbraak – Deurzerdiep – Zwolle

Op maandag 26 december werd er geprobeerd in te breken bij een woning aan het Deuzerdiep in Zwolle. De inbrekers werden tijdens hun poging gestoord door een man die zijn hond aan het uitlaten was en de inbrekers aansprak. De inbrekers maakten zich daarna uit de voeten.

Weet jij meer over deze inbraak? Herken je de drie aan hun postuur of manier van bewegen? Geef het door!

Contact opnemen
Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…