Home Overijssel Zwolle – Opnieuw verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij brandstichting in Zwolle

Zwolle – Opnieuw verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij brandstichting in Zwolle

De politie heeft op vrijdag 4 november opnieuw een verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de brandstichting bij een bedrijf aan de Braunstraat in Zwolle op zaterdag 16 juli. Het gaat om een 48-jarige man uit Apeldoorn. De politie hield op woensdag 2 november al een verdachte aan, een 49-jarige vrouw uit Apeldoorn.

Op zaterdag 16 juli was er een brand bij een bedrijf aan de Braunstraat in Zwolle. Uit onderzoek bleek dat er sprake was van brandstichting. Bij de brand raakte niemand gewond, maar de schade aan het pand was enorm. In de uitzending van Opsporing Verzocht van 1 november werden er beelden getoond van de brandstichting.  

2022322116 (AC)

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…