Home Overijssel Gezocht – Fraude met verloren of gestolen pinpas Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle (UPDATE – Opgelost)

Gezocht – Fraude met verloren of gestolen pinpas Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle (UPDATE – Opgelost)

Naar aanleiding van de uitzending van Onder de Loep/ Bureau GLD en Bureau Hengeveld/ zijn er voldoende bruikbare tips binnengekomen waar het onderzoeksteam mee verder kan. Daarom zijn de beelden verwijderd. Dank voor jullie tips!

Naar aanleiding van de uitzending van Onder de Loep/ Bureau GLD en Bureau Hengeveld/ zijn er voldoende bruikbare tips binnengekomen waar het onderzoeksteam mee verder kan. Daarom zijn de beelden verwijderd. Dank voor jullie tips!

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Diefstal aanhanger – Diepholtstraat – Zwolle

Bij een woonwinkel in Zwolle stal een man de aanhangwagen van een winkelend stel. Herken j…