Home Overijssel Zwolle – Gezocht – Handgranaat aangetroffen bij café

Zwolle – Gezocht – Handgranaat aangetroffen bij café

In het centrum van Zwolle wordt op dinsdag 14 januari een handgranaat ontdekt bij café Bruut aan de Voorstraat. Zowel het café als de eigenaar ervan lijken sinds oktober 2018 doelwit van bedreigingen.

De granaat werd ontdekt om 08:20. Een gebied rond de Voorstraat werd afgezet en winkels ontruimd zodat de granaat veilig kon worden afgevoerd. Uit onderzoek blijkt dat die nacht, om 01:00 uur een man het explosief aan de deur hangt. De man draagt een donkere broek en een zwarte jas met capuchon. Op beelden is te zien dat hij een witte masker draagt.

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almelo – Politie houdt man aan op verdenking van overval op supermarkt Almelo

Op maandagavond 30 januari hield de politie een 19-jarige man uit Almelo aan op verdenking…