Home Overijssel Zwolle – Man overleden na schietincident

Zwolle – Man overleden na schietincident

De politie onderzoekt een schietincident met dodelijke afloop. Het incident vond plaats op oudjaarsavond op de Buitengasthuisstraat. Het slachtoffer is een 52-jarige man uit Zwolle en hij was een bekende van politie en justitie. Er is nog veel onduidelijk over dit incident.

Rond 21.40 uur werd de meldkamer gebeld door voorbijgangers die een gewonde man hadden aangetroffen op de Buitengasthuisstraat. De hulpdiensten zijn meteen ter plaatse gegaan, maar de man is helaas ter plekke overleden.

De politie is een onderzoek gestart en agenten hebben de omgeving van het plaats delict ruim afgezet voor sporenonderzoek. Daardoor konden omwonenden hun woning niet in. De omwonenden die geen onderdak hadden zijn ondergebracht in een hotel. Het is op dit moment niet duidelijk wanneer het sporenonderzoek kan worden afgerond. 

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Diefstal – Diezerstraat – Zwolle

Deze mannen gingen geroutineerd te werk in Zwolle en Hengelo. In Zwolle namen deze twee ma…