Home Overijssel Zwolle – Politie zoekt getuigen na schietincident

Zwolle – Politie zoekt getuigen na schietincident

De politie in Zwolle is een onderzoek gestart naar een schietincident in de omgeving van de Van Schoonhovenstraat op zaterdag 21 december. Voor zover nu bekend werd een aantal schoten met een scherp vuurwapen afgevuurd. Of er gericht is geschoten en of er iets of iemand is geraakt, is nog onbekend. De politie roept getuigen die iets hebben gezien of gehoord wat van belang kan zijn op om zich te melden.

Omstreeks 23.45 uur kreeg de politie een melding van een getuige die schoten had gehoord en iemand had zien wegrennen. Ook reed een voertuig met piepende banden weg en was gezien dat er een voertuig geparkeerd stond met mensen daaromheen. Vlak voordat de eerste agenten ter plaatse waren reed dit voertuig weg. Op de plek waar de voertuigen stonden werden hulzen aangetroffen. Daarop startte de politie een onderzoek.

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Deze week in Onder de Loep: sieraden van de vrouw die op straat werd overvallen

Op 27 december 2019 werd de eigenaresse van een cafetaria op beroofd terwijl ze naar huis …