Home Overijssel Apeldoorn Zwolle – Hogeschool Windesheim en Politie Oost-Nederland gaan samen voor innovatie

Apeldoorn Zwolle – Hogeschool Windesheim en Politie Oost-Nederland gaan samen voor innovatie

Directeur Bert Meijer van de Hogeschool Windesheim en Oscar Dros, politiechef van de eenheid Oost-Nederland ondertekenen donderdag 21 november een convenant dat zich richt op nauwere samenwerking, innovatie en kennis delen. Met deze samenwerking bundelen we de krachten op onder andere, de digitale ontwikkelingen en vitaliteit van de mens in onze organisaties. We brengen actuele kennis en praktijk hiermee dichter bij elkaar.

In 2018 al startte de Strategische Innovatietour van de politie eenheid Oost-Nederland. Op zoek naar innovatieve concepten gingen we op bezoek bij meerdere regionale instellingen -en ondernemingen. En niet voor niets ook met een delegatie op bezoek bij Hogeschool Windesheim. Een school die zich op het gebied van kwaliteit, kennis en innovatie meer dan bewezen heeft. Al meerjarig in de top-3 van Nederland.

Hoe ga je om met problemen? Hoe word je de beste school en hoe blijf je dat? Dat zijn vragen die ons bezig hielden en waar we nieuwsgierig naar waren.

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Gezocht – Poging doodslag – Hengelosestraat – Enschede

Een beveiliger werd mishandeld en bedreigd nadat hij drie mannen betrapte die bezig waren …