Home Overijssel Gezocht – Man neemt snel, vergeten, portemonnee weg

Gezocht – Man neemt snel, vergeten, portemonnee weg

Bij een tankstation aan de Hanekamp in Zwolle komt op 12 juli 2019 een vrouw om wat geld te wisselen en wat te kopen in de shop. Ze vergeet na het afrekenen echter haar portemonnee mee te nemen. Een man met een witte pet die achter haar staat te wachten twijfelt geen moment, rekent zelf wat af, pakt haar portemonnee en loopt naar buiten. Na de uitzending van Onder de Loep op 14 november 2019 heeft de verdachte zichzelf bij de politie gemeld.

Bij een tankstation aan de Hanekamp in Zwolle komt op 12 juli 2019 een vrouw om wat geld te wisselen en wat te kopen in de shop. Ze vergeet na het afrekenen echter haar portemonnee mee te nemen. Een man met een witte pet die achter haar staat te wachten twijfelt geen moment, rekent zelf wat af, pakt haar portemonnee en loopt naar buiten. 

Na de uitzending van Onder de Loep op 14 november 2019 heeft de verdachte zichzelf bij de politie gemeld. 

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Politie zoekt getuigen van aanranding

De politie onderzoekt een incident waarbij een vrouw door een man is betast. Dit gebeurde …