Home Overijssel Gezocht – Man neemt snel, vergeten, portemonnee weg

Gezocht – Man neemt snel, vergeten, portemonnee weg

Bij een tankstation aan de Hanekamp in Zwolle komt op 12 juli 2019 een vrouw om wat geld te wisselen en wat te kopen in de shop. Ze vergeet na het afrekenen echter haar portemonnee mee te nemen. Een man met een witte pet die achter haar staat te wachten twijfelt geen moment, rekent zelf wat af, pakt haar portemonnee en loopt naar buiten. Na de uitzending van Onder de Loep op 14 november 2019 heeft de verdachte zichzelf bij de politie gemeld.

Bij een tankstation aan de Hanekamp in Zwolle komt op 12 juli 2019 een vrouw om wat geld te wisselen en wat te kopen in de shop. Ze vergeet na het afrekenen echter haar portemonnee mee te nemen. Een man met een witte pet die achter haar staat te wachten twijfelt geen moment, rekent zelf wat af, pakt haar portemonnee en loopt naar buiten. 

Na de uitzending van Onder de Loep op 14 november 2019 heeft de verdachte zichzelf bij de politie gemeld. 

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Almelo – Politie houdt man aan op verdenking van overval op supermarkt Almelo

Op maandagavond 30 januari hield de politie een 19-jarige man uit Almelo aan op verdenking…