Home Overijssel Zwolle – Politie onderzoekt mogelijk schietincident

Zwolle – Politie onderzoekt mogelijk schietincident

De politie onderzoekt een mogelijk schietincident van zondagavond 14 juli aan de Oude Vismarkt. Tijdens het incident raakte gelukkig niemand gewond. Dezelfde avond zijn er vier verdachten aangehouden.

Rond 20.10 uur kreeg de politie een melding dat er bij een horecagelegenheid eerst gevochten en daarna geschoten zou zijn. Agenten gingen meteen ter plaatse en kregen ondertussen meer informatie binnen over de mogelijke betrokkenen. Dat leidde tot drie aanhoudingen op de Elbertstraat en één op de Tuinstraat.

Inmiddels is gebleken dat er geen sprake was van een vechtpartij. De verdachten die zijn aangehouden, waren na het incident gevlucht. Zij werden op dat moment verdacht van betrokkenheid bij het incident en zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor, maar uit verder onderzoek blijkt dat zij geen verdachten zijn. Alle vier de personen zijn daarom in vrijheid gesteld.

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt verdachte op heterdaad aan na reeks inbraken

Agenten hielden op dinsdagavond 12 november op heterdaad een man aan voor een inbraak aan …