Home Overijssel Gezocht – Man pint met gestolen pas

Gezocht – Man pint met gestolen pas

In de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juli 2017 pint een onbekende persoon met een pinpas die niet van hem is. Deze pinpas is kort daarvoor gestolen bij een woninginbraak aan de Herfterlaan in Zwolle. Er zijn inmiddels aanhoudingen verricht in deze zaak.

In de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juli 2017 pint een onbekende persoon met een pinpas die niet van hem is. Deze pinpas is kort daarvoor gestolen bij een woninginbraak aan de Herfterlaan in Zwolle. 

Er zijn inmiddels aanhoudingen verricht in deze zaak. 

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Besluit burgemeester mede oorzaak van goed verloop van alle evenementen.

Zowel in de binnenstad als rond het voetbalstadion van Enschede zijn geen noemenswaardige …