Home Overijssel Gezocht – Man pint met gestolen pas

Gezocht – Man pint met gestolen pas

In de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juli 2017 pint een onbekende persoon met een pinpas die niet van hem is. Deze pinpas is kort daarvoor gestolen bij een woninginbraak aan de Herfterlaan in Zwolle. Er zijn inmiddels aanhoudingen verricht in deze zaak.

In de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juli 2017 pint een onbekende persoon met een pinpas die niet van hem is. Deze pinpas is kort daarvoor gestolen bij een woninginbraak aan de Herfterlaan in Zwolle. 

Er zijn inmiddels aanhoudingen verricht in deze zaak. 

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Vier mannen breken in bij loods opslagboxen

Op maandag 24 juni 2019 breken ’s avonds laat vier mannen in bij een loods met opslagboxen…