Home Overijssel Zwolle – Gezocht – Schietincident Biezenknoppen

Zwolle – Gezocht – Schietincident Biezenknoppen

In de vroege ochtend van woensdag 24 januari worden schoten gelost in de kinderrijke straat Biezenknoppen in de wijk Stadshagen. Buurtbewoners schrikken rond kwart voor drie wakker van meerdere harde knallen. Getuigen zien, wanneer ze uit het raam kijken, een donkere auto (vermoedelijk een VW Polo) met hoge snelheid wegrijden. Door de politie worden meerdere kogelinslagen, waaronder in twee geparkeerde auto’s, gevonden.

In dit onderzoek zijn inmiddels verdachten aangehouden. De politie vermoedt dat er gericht op personen is geschoten die ochtend. Het is echter niet bekend of hierbij mensen gewond zijn geraakt. Slachtoffers hebben zich in ieder geval niet gemeld bij de politie.

Laad meer Overijssel
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hengelo – Scooterrijder verongelukt na aanrijding met trein

Een scooterrijder is donderdagochtend 19 juli om het leven gekomen nadat hij is aangereden…