Home Overijssel Zwolle Burenruzie loopt uit de hand

Burenruzie loopt uit de hand

Na een uit de hand gelopen burenruzie in een woonwijk in Zwolle-Noord heeft de politie zaterdagavond twee bewoners aangehouden. Ze worden er van verdacht een stadsgenoot te hebben mishandeld. Tussen de bewoners zou al een langslepend conflict gaande zijn. Zaterdagavond omstreeks zes uur zou de auto van het slachtoffer zijn bekrast. Een woordenwisseling tussen de beide buren liep uit op een handgemeen, waarbij een 47-jarige Zwollenaar tot bloedens toe zou zijn geslagen. Gewaarschuwde agenten troffen het slachtoffer met een bloedende hoofdwond aan. De man moest zich in het ziekenhuis laten behandelen. Op basis van eerste onderzoek werden een 44-jarige Zwollenaar en diens 22-jarige zoon aangehouden op verdenking van mishandeling. De twee zijn ingesloten voor verhoor en nader onderzoek. Door het slachtoffer is aangifte gedaan.

Laad meer Zwolle

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Diefstal – Zeven Alleetjes – Zwolle

Bij een bloemist in Zwolle werd er ingebroken. De inbreker heeft de winkel doorzocht en gi…