Home Overijssel Zwolle Man aangehouden op verdenking van poging tot woninginbraak

Man aangehouden op verdenking van poging tot woninginbraak

Een 30-jarige man uit Zwolle is vrijdagochtend 26 april aangehouden op verdenking van een poging tot woninginbraak aan de Populierenstraat in Zwolle. Even na 11.00 uur kreeg de politie een melding dat bij een woning aan de Populierenstraat iemand in de tuin stond. De persoon was inmiddels weggelopen. De politie ging in de omgeving op zoek en trof op de Moerbeistraat de verdachte aan die voldeed aan het opgegeven signalement. De man is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. Uit onderzoek aan de woning bleek dat er geprobeerd was een deur te forceren.

Laad meer Zwolle

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Diefstal – Zeven Alleetjes – Zwolle

Bij een bloemist in Zwolle werd er ingebroken. De inbreker heeft de winkel doorzocht en gi…