Home Overijssel Zwolle Meisje beroofd door twee mannen

Meisje beroofd door twee mannen

In de nacht van zaterdag op zondag is een 18-jarig meisje uit Zwolle op het Stinspad in Zwolle beroofd door twee nog onbekende mannen. Het meisje fietste over het Stinspad toen ze werd klemgereden door de twee fietsende mannen. Het meisje werd ondermeer gedwongen haar telefoon af te staan, waarbij ze door het tweetal werd bedreigd. Het is niet duidelijk of de mannen gewapend waren. De mannen gingen er fietsend vandoor richting het Korianderplein.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en zoekt getuigen of tips. De mannen zijn allebei donker getint en droegen donkere wijde kleding. De man die met name het woord voerde is naar schatting 1.70/1.75 m. lang, ongeveer 22 jaar oud en heeft opvallend grote ogen, een vol gezicht, grof postuur en kort geschoren haar. Hij droeg een rood sjaaltje.

Van de andere dader is naast zijn donkere huidskleur en wijde kleding alleen bekend dat hij kleiner is dan zijn mededader.

 

Laad meer Zwolle

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Zware mishandeling – Stationsplein – Zwolle

Op 6 januari raakte een 68-jarige vrouw gewond op het station van Zwolle. Ze werd geduwd d…