Home Overijssel Zwolle Automobilist rijdt door na aanrijding met fietser

Automobilist rijdt door na aanrijding met fietser

De politie onderzoekt een verkeersconflict waarbij een 14-jarige jongen uit Zwolle aangereden zou zijn door een nog onbekende automobilist. De bestuurder van de auto is doorgereden. Het ongeval vond rond 13:45 uur plaats op de Oosterlaan in Zwolle. De 14-jarige fietste over de Oosterlaan en haalde op enig moment een groep fietsers in. Mogelijk moest de auto hiervoor afremmen. Bij het passeren zou de bijrijder van de automobilist met een handbeweging kenbaar hebben gemaakt dat men boos was over het fietsgedrag van de jongen. Voordat de jongen kans zag te reageren zou de bestuurder zijn kant op hebben gestuurd, waardoor de fietser in botsing kwam met de auto en ten val kwam. De auto reed door.

De politie werd gebeld en heeft nog gezocht naar de auto, maar tevergeefs. Het zou volgens de fietser en getuigen gaan om een klein model groene auto. De jongen is ter controle door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Laad meer Zwolle

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Diefstal – Zeven Alleetjes – Zwolle

Bij een bloemist in Zwolle werd er ingebroken. De inbreker heeft de winkel doorzocht en gi…