Home Overijssel Zwolle Man aangehouden voor diefstal

Man aangehouden voor diefstal

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in Zwolle een 34-jarige Zwollenaar aangehouden voor diefstal vanaf een sloopterrein aan de Porporastraat. Een oplettende getuige had de man in de buurt zien fietsen en vertrouwde het niet waarop de politie werd gealarmeerd. Agenten zagen de man rond 04.45 uur terwijl hij een aanrechtblad met zich op de fiets vervoerde. Bij het zien van de agenten vluchtte de man en gooide hij het aanrechtblad weg.

Na een korte achtervolging kon de Zwollenaar op de Carellistraat worden aangehouden. De man bleek het aanrechtblad vanaf een sloopterrein aan de Porparastraat te hebben weggenomen. Bij het sloopterrein bleek hij nog meer aanrechtbladen te hebben klaargezet om weg te nemen. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…