Home Noord-Brabant Kempen Zwollenaar (71) overleden na verkeersongeval Esbeek

Zwollenaar (71) overleden na verkeersongeval Esbeek

Een 71-jarige man uit Zwolle, is dinsdagmiddag 26 maart 2013 rond 16.30 uur in een Tilburgs ziekenhuis overleden nadat hij een uur daarvoor zwaar gewond was geraakt bij een verkeersongeval, een kop-staartaanrijding, op de Lage Mierdseweg. Hij zat als bijrijder in de auto bij zijn 43-jarige zoon, die eveneens gewond raakte. Vader en zoon werden aangereden door een auto bestuurd door een 60-jarige vrouw uit Hooge Mierde.

Een 60-jarige vrouw uit Hooge Mierde reed met haar auto over de Lage Mierdseweg in de richting van Diessen. Voor haar reed een auto bestuurd door een 43-jarige man uit Zwolle. In deze auto zat als bijrijder een 71-jarige man, de vader van de bestuurder. Vanwege nog onbekende redenen stond de auto van de Zwollenaar op een bepaald moment stil. De 60-jarige vrouw uit Hooge Mierde had dit kennelijk te laat in de gaten en botste achterop die auto. Hierdoor ging dit voertuig naar links, over de rijstrook voor het tegemoetkomende verkeer en kwam tot stilstand in de sloot tegen een boom.

Er kwamen direct hulpverleners van brandweer, politie, Ambulancedienst en Rijkswaterstaat ter plaatse. De bijrijder van de voorste auto werd vanwege de ernst van het letsel, snel naar het St. Elisabethziekenhuis gebracht. Het slachtoffer overleed echter vanwege zijn verwondingen rond 16.30 uur in het ziekenhuis. De zoon van het slachtoffer werd vanwege inwendige bloedingen ook in het ziekenhuis opgenomen. Een verkeersongevallenanalist heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Overval pizzeria – Burgemeester van Hoofflaan – Veldhoven

In de avond van 2 oktober wordt er een pizzeria aan de Burgemeester van Hoofflaan in Veldh…