Home Overijssel Zwolle Twee jongens aangehouden vanwege diefstal onder bedreiging

Twee jongens aangehouden vanwege diefstal onder bedreiging

De politie heeft op zaterdag rond 19.45 uur twee jongens van 14 en 15 jaar uit Zwolle aangehouden aan het Twistvlietpad in Zwolle wegens diefstal onder bedreiging. Een 17-jarige vrouw uit Zwolle en haar vriendin reden op de fiets over het Klokkengieterpad. Daar kwamen de twee jongens op hen aflopen. Eén van de twee jongens zei dat de 17-jarige haar tas af moest geven. Als zij dat niet snel zou doen dan zou de andere jongen een mes pakken. Daarop gaf de vrouw haar tas af. Niet veel later zagen surveillerende agenten twee jongens lopen die voldeden aan het signalement van de daders. De jongens zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…