Home Overijssel Zwolle Twee mannen verdacht van poging woninginbraak aangehouden

Twee mannen verdacht van poging woninginbraak aangehouden

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.40 uur twee mannen van 20 en 22 jaar uit Litouwen aangehouden aan de Haersterveerweg in Zwolle. Beide mannen worden verdacht van een poging tot woninginbraak aan de Agnietenbergweg in Zwolle.

De bewoner werd wakker van geluid achter zijn woning en betrapte de mannen die de woning binnen wilden gaan. De mannen zijn toen weggerend. De politie is op zoek gegaan naar de twee mannen en trof een onafgesloten auto aan op de Haersterveerweg. Na enige tijd kwamen de verdachte mannen bij de auto aan en wilden er snel te voet vandoor toen zij de politieagenten zagen. De beide mannen zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau voor nader onderzoek.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Inbraakpoging bij winkel – Campherbeeklaan – Zwolle

Aan de Campherbeeklaan in Zwolle probeerden drie personen in de nacht van 16 op 17 oktober…