Home Overijssel Zwolle Politie houdt schennispleger aan

Politie houdt schennispleger aan

De politie heeft vrijdag rond 07.40 uur een 25-jarige man uit IJsselmuiden aangehouden aan de Wipstrikkerallee in Zwolle. De man wordt verdacht van schennispleging. De politie kreeg van een getuige het signalement van de schennispleger door. Toen de politie de verdachte zag aan de Herfterweg ging de man er snel op zijn fiets vandoor. Na een korte achtervolging kon de politie de man aan de Wipstrikkerallee aanhouden. De man is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader onderzoek.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt vijf mannen aan voor vuurwerk en voor voorbereidingshandelingen

in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 februari zag de politie op de Praubstraat een bus…