Home Gelderland Apeldoorn Vrouw zwaargewond bij ongeval fiets en vrachtauto

Vrouw zwaargewond bij ongeval fiets en vrachtauto

Op vrijdagochtend vond op het Stationsplein in Zwolle een aanrijding plaats tussen een 54-jarige vrouw uit Apeldoorn op de fiets en een vrachtauto, bestuurd door een 61-jarige man uit Steenwijk. De toedracht van het ongeval is nog niet helder. De vrouw is door nog onbekende oorzaak onder de vrachtauto terecht gekomen waarbij zij ernstig beenletsel op liep. De Verkeersongevallendienst van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht. De chauffeur van de vrachtwagen is voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Inbraakpoging bij winkel – Campherbeeklaan – Zwolle

Aan de Campherbeeklaan in Zwolle probeerden drie personen in de nacht van 16 op 17 oktober…