Home Overijssel Zwolle Rode beuken geplant bij WEZO en ROVA

Rode beuken geplant bij WEZO en ROVA

Om de samenvoeging van de afdeling Uitvoering van de gemeente Zwolle met WEZO en ROVA te markeren, heeft de gemeente twee rode beuken aangeboden aan WEZO en ROVA. Deze beuken zijn woensdag geplant. De drie organisaties zijn medio 2012 samengevoegd, zodat er één sterke organisatie ontstaat voor het gehele beheer van de openbare ruimte. Dit levert duurzamer werken, lagere kosten en meer werkgelegenheid op.

Door samen te gaan, wordt er efficiënter gewerkt en daarmee worden kosten bespaard. Daarnaast levert het een significante bijdrage aan duurzaamheid, omdat de productie en verwerking van groenafval in één hand is. De samenvoeging biedt op het gebied van duurzame werkgelegenheid ook voordelen. Door de krachten van gemeente Zwolle en WEZO in het groenonderhoud te bundelen bij ROVA, kunnen mensen met een arbeidsbeperking dit waardevolle werk verzorgen.

 
Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Politie houdt drie mannen aan voor verboden vuurwerk

Op zondagochtend 11 februari werd gezien dat er aan de Floresstraat goederen werden overge…