Home Utrecht Twee mannen aangehouden voor diefstallen uit auto’s

Twee mannen aangehouden voor diefstallen uit auto’s

Donderdagmorgenvroeg zijn op de IJsselallee in Zwolle een man uit Zeist (19) en een man uit Utrecht (20) aangehouden voor diefstallen uit auto’s in Raalte. De beschrijving van hun auto (een donkere VW Golf) werd kort daarvoor vanuit Raalte door een getuige aan de politie doorgegeven, na een inbraak in een auto op de Weidelaan. Later bleek dat daar ook auto’s waren opengebroken op: de Tuinfluiter, de Weidelaaan (2e), de Torenvalk en de Zwolseweg onder Heino. Uit de auto’s verdween o.a. navigatieapparatuur. Mensen die tussen 03:00 en 05:00 uur iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze diefstallen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Het tweetal is ingesloten. Eén van hen droeg een jas met een opvallende capuchon. Tegen hen wordt een onderzoek ingesteld.

 

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Hilversummer (64) overleden na mishandeling in Amersfoort

Een 64-jarige man uit Hilversum is woensdagochtend 29 november overleden na een mishandeli…