Home Overijssel Twente Enschede Hennepkwekerij aangetroffen na brand in Enschede

Hennepkwekerij aangetroffen na brand in Enschede

Maandagavond rond 23.30 uur, werden politie en brandweer gewaarschuwd voor een woningbrand in een pand aan de Waalstraat in Enschede. Ter plaatse troffen agenten een hennepkwekerij aan. Een prullenbak in de keuken van het pand bleek in brand te staan. De brandweer had de brand snel geblust, bij controle op eventuele mensen in het pand, troffen agenten een reeds geoogste hennepkwekerij aan, waar ongeveer 120 planten waren geoogst. De restanten alsmede gebruikte apparatuur werden vernietigd. De stroom bleek illegaal te worden afgetapt. Naar de eigenaar van de kwekerij wordt nog onderzoek ingesteld.

Laad meer Enschede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Enschede – Gezocht – Poging doodslag – Hengelosestraat – Enschede

Een beveiliger werd mishandeld en bedreigd nadat hij drie mannen betrapte die bezig waren …