Home Overijssel Twente Enschede Agressieve man aangehouden in Enschede

Agressieve man aangehouden in Enschede

Dinsdagochtend rond 02.30 uur kreeg de politie melding van een agressieve man die met een ketting om zich heen zou slaan op de Noorderhagen in Enschede. De politie trof ter plaatse verschillende getuigen aan die bedreigd waren door de man. Hij zou met een ketting om zich heengeslagen hebben en daarbij ook een ruit hebben vernield. Een 23-jarige man gaf aan dat hij door de man met de ketting was geslagen. Op aanwijzen van de getuigen konden agenten op de Stadsgravenstraat een 47-jarige Enschedeër aanhouden. De man was zeer agressief en waarschijnlijk onder invloed van drank en/of drugs. Hij werd voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Enschede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Enschede – Gezocht – Poging doodslag – Hengelosestraat – Enschede

Een beveiliger werd mishandeld en bedreigd nadat hij drie mannen betrapte die bezig waren …