Home Overijssel Twente Enschede Rijbewijs ingevorderd

Rijbewijs ingevorderd

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie het rijbewijs van een 23-jarige automobilist uit Enschede ingevorderd omdat de man onder invloed van alcohol een auto bestuurde. Agenten zagen rond 01.00 uur op de Laaressingel in Enschede een auto rijden die opvallend rijgedrag toonde. Ze wilden de bestuurder laten stoppen, maar deze gaf geen gehoor aan het stopteken en ging er vandoor. Op de Resedastraat stopte de auto, waarna agenten een blaastest hebben afgenomen bij de bestuurder. Het bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. De man is aangehouden. Op het politiebureau blies hij 315 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …