Home Overijssel Twente Enschede Drie voertuigen gestolen

Drie voertuigen gestolen

In de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 april werden drie voertuigen gestolen. De politie verzoekt mensen die weten waar deze voertuigen nu zijn, zich te melden. Vanaf de Spechthorstdwarsweg in Goor werd een vrachtwagen vanaf een bedrijfsterrein weggenomen. Het gaat om een MAN M06, voorzien van het kenteken BHXL34. Vanaf de Violenstraat in Enschede werd een bestelauto weggenomen die geparkeerd stond voor een woning. Het gaat om een Volkswagen Caddy 77, voorzien van het kenteken 68-VX-P9. Vanaf de Floraparkstraat in Enschede werd een personenauto weggenomen. Het gaat om een zwarte Volkswagen Golf, voorzien van het kenteken 54-SV-ZN.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Enschede – Gezocht – Berovingen – F35 – Enschede

Op zondagavond 16 april waren er twee berovingen in Enschede, één bij de fietstunnel onder…