Home Overijssel Twente Enschede Hennepkwekerij aangetroffen aan de Kolibrievlinder in Enschede

Hennepkwekerij aangetroffen aan de Kolibrievlinder in Enschede

Vrijdag 5 april rond 22.15 uur is er een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Kolibrievlinder in Enschede. Na een melding van een mogelijke inbraak bij een woning aan de Kolibrievlinder, troffen agenten een hennepkwekerij aan. Na onderzoek bleek dat er vier kweekruimtes waren waar volgroeide planten waren geoogst. In een andere ruimte werden ongeveer 450 stekken aangetroffen. In verband met de gevaarzetting is door de energieleverancier de stroom afgesloten. De kwekerij zal op een later moment worden geruimd.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …