Home Overijssel Twente Enschede Verdachte aangehouden voor woningoverval Buurserstraat Enschede

Verdachte aangehouden voor woningoverval Buurserstraat Enschede

Dinsdag heeft de politie een 43-jarige man uit Enschede aangehouden op het politiebureau in Enschede. De man wordt verdacht van een woningoverval op 8 december 2012 aan de Buurserstraat in Enschede. Naar aanleiding van een uitzending van het opsporingsprogramma Onder de Loep van TV Oost heeft de man, waar de politie naar op zoek was, zich gemeld. De man is aangehouden en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Op zaterdagavond 8 december omstreeks 23.00 uur pleegde de  man een overval op een woning aan de Buurserstraat in Enschede. Hij belde aan en bij het openen van de voordeur door de vrouw des huizes drong de man met geweld de woning binnen. In de woning werden de bewoonster en haar echtgenoot mishandeld door de overvaller. De bewoner is hierbij gewond geraakt. De vrouw bespoot de overvaller met pepperspay, waarna deze er snel vandoor ging.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …