Home Overijssel Twente Enschede Meerdere auto’s gestolen in Enschede

Meerdere auto’s gestolen in Enschede

Afgelopen weekend zijn vier auto’s gestolen in Enschede. Vrijdagavond 22.30 uur en middernacht werd op de Haaksbergerstraat een rode Mitsubishi Space Star met het kenteken 93-PL-LG gestolen. Tussen vrijdag 23.00 uur en zaterdag 08.30 uur werd een grijze Volvo S80 voorzien van het kenteken 02-FH-NX gestolen op de Europalaan.

Tussen zaterdag 00.00 uur en 08.00 uur werd een beige Volkswagen Transporter met het kenteken 21-BN-TZ gestolen op de Blekerstraat. Zaterdag tussen 01.00 en 08.30 uur werd een zwarte Volkswagen Transporter voorzien van het kenteken 15-BV-FP gestolen op de Zweringsweg.

Laad meer Enschede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Enschede – Opnieuw aanhouding in onderzoek dodelijk schietincident

Op woensdag 23 augustus is een tweede aanhouding verricht in een onderzoek naar een dodeli…