Home Overijssel Twente Enschede Gewapende overval op de Broekheurnerweg in Enschede

Gewapende overval op de Broekheurnerweg in Enschede

Zaterdag heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een winkel aan de Broekheurnerweg in Enschede. Twee overvallers bedreigden een personeelslid met een vuurwapen gelijkend voorwerp en vroegen om geld. De overvallers hebben geld buit gemaakt en zijn per fiets vertrokken in de richting van de wijk Boswinkel.

De overvallers droegen donkere kleding. Opvallend kenmerk van een van de fietsen was dat het een zogenaamde leenfiets betrof, damesmodel, zonder versnellingen, grijsblauw van kleur met donkergrijze spatborden voorzien van het opschrift Max2Bike. Deze fiets is kort na de overval nog gezien in de omgeving van de Beneluxlaan en de Belgielaan. Het overvallenteam heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …