Home Overijssel Twente Enschede Hennepplantage ontdekt in woning

Hennepplantage ontdekt in woning

Na een melding trof de politie op maandag omstreeks 12.00 uur een in werking zijnde hennepkwekerij aan op de Oosterstraat in Enschede. De planten en de apparatuur zijn vernietigd. Daarnaast werden sporen van een eerdere oogst aangetroffen. In verband daarmee nam de politie onder andere een stereo-installatie en een auto in beslag. De elektriciteit in de woning was op zeer gevaarlijke wijze aangepast. Hierdoor was er sprake van groot brandgevaar. De bewoner van de woning, een 36-jarige man uit Enschede, is door de politie aangehouden en voorgeleid aan justitie.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …