Home Overijssel Twente Gestolen aanhangwagen teruggevonden op Marktplaats

Gestolen aanhangwagen teruggevonden op Marktplaats

Een aanhangwagen die op zondag werd gestolen aan de Roerdomp in Denekamp, werd door de eigenaar teruggevonden op de verkoopsite Marktplaats. Na de diefstal hield de eigenaar internet in de gaten. Met succes, want op Marktplaats werd een aanhangwagen aangetroffen die leek op het gestolen exemplaar. De eigenaar maakte een afspraak met de verkoper in Denekamp om de aanhangwagen te bekijken. Ook werd de politie geïnformeerd. Op het adres van de verkoper zag de eigenaar dat het om de gestolen aanhangwagen ging. Hierop hield de politie de verkoper, een 46-jarige man uit Denekamp aan. Hij wordt verdacht van diefstal cq. heling.

Laad meer Twente

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …