Home Overijssel Twente Enschede Man aangehouden voor insluiping verzorgingshuis

Man aangehouden voor insluiping verzorgingshuis

Een 47-jarige man uit Apeldoorn werd zondag aangehouden voor insluiping. Zondagavond omstreeks 18.20 uur kreeg de politie melding van een insluiping bij een verzorgingshuis aan de Boulevard 1945 in Enschede. Een onbekende man was het gebouw binnen gelopen wist met een smoes zich binnen te praten in de woningen. Een bewoner vertrouwde het niet en schakelde een medewerkster in. De man ging er vandoor en de politie werd ingeschakeld. Op de Oliemolensingel troffen de agenten de verdachte aan en werd aangehouden. De man wordt verdacht van meerdere insluipingen. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Enschede – Politie zoekt getuigen brandstichting en vernieling woning Enschede

Aan de Dennenweg in Enschede is in de nacht van 18 september rond 04:30 schade aangericht …