Home Overijssel Twente Enschede Automobilist gaat na aanrijding er van door

Automobilist gaat na aanrijding er van door

Een 23-jarige automobilist uit Enschede werd zondag 24 februari aangehouden voor het veroorzaken van een eenzijdige aanrijding en het verlaten van plaats ongeval zonder zijn identiteit achter te laten. Zondag omstreeks 00.05 uur kreeg de politie melding van een eenzijdige aanrijding in Enschede. De veroorzaker was ter hoogte van De Kiepe tegen een geparkeerde auto gereden en ging er vandoor zonder zijn identiteit achter te laten. Op De Reulver troffen de agenten de auto met de bestuurder aan. De 23-jarige Enschedeër werd aangehouden en kon na verhoor het politiebureau verlaten. Proces-verbaal zal worden opgemaakt.

Laad meer Enschede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almelo – Gezocht – Vernieling – de Ral – Almelo

In Almelo werden tussen december 2021 en september 2022 tientallen autobanden lek gestoken…