Home Overijssel Twente Enschede Man aangehouden voor bedreiging

Man aangehouden voor bedreiging

Een 57-jarige Enschedeër werd zaterdag aangehouden voor een bedreiging in Oldenzaal. Zaterdagmorgen omstreeks 04.30 uur kreeg de politie melding van een onenigheid op de Groote Markt in Oldenzaal. Een man zou in bedwang worden gehouden door omstanders nadat hij diverse bedreigingen had geuit met een mes in zijn hand op de Groote Markt. De politie kon de man direct aanhouden en trof bij de man een zakmes aan. De man werd kort daarvoor de toegang geweigerd van een horecagelegenheid, omdat hij diverse bezoekers had lastig gevallen. De Enschedeër is voor verder onderzoek ingesloten.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Enschede – Politie zoekt getuigen brandstichting en vernieling woning Enschede

Aan de Dennenweg in Enschede is in de nacht van 18 september rond 04:30 schade aangericht …