Home Overijssel Twente Enschede Dieven stelen VVV bonnen

Dieven stelen VVV bonnen

Donderdag rond 13.50 uur, beroofden twee mannen het VVV kantoor aan het Stationsplein in Enschede van een grote hoeveelheid VVV bonnen. Een van de mannen hield een medewerker van de VVV aan de praat, terwijl de andere man in de winkel rondzwierf. Nadat de mannen vertrokken waren zag de medewerker dat een groot aantal VVV- en Bioscoopbonnen waren weggenomen. Het ging hier om twee mannen van buitenlandse afkomst, beide negroïde,  man één van rond de 1.75 meter lang, normaal postuur, kort donker haar, bril met zwart montuur, droeg een donkere jas met paarse vakken en was begin 30. Man twee was tussen de 1.80 en 1.85 meter lang, normaal postuur, kort donker haar, droeg een donkere jas en was ook begin 30.

Laad meer Enschede

Geef een reactie

Bekijk ook

Hengelo – Gezocht – Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. …