Home Overijssel Kampen Man aangehouden wegens mishandeling

Man aangehouden wegens mishandeling

De politie heeft op zaterdag rond 22.35 uur een 20–jarige man uit Kampen aangehouden na een vechtpartij aan de Oudestraat in Kampen. De man wordt ervan verdacht een 20–jarige man uit ’t Loo te hebben mishandeld. Surveillerende agenten zagen dat er door twee groepen jongeren werd gevochten op het Koeplein. Daar troffen de agenten de 20-jarige man uit ’t Loo aan met letsel aan zijn hoofd. De man uit ’t Loo wilde de vechtende partijen uit elkaar halen en is toen geslagen en geschopt. Hij liep daarbij een verbrijzelde kaak op. De 20-jarige man uit Kampen is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor onderzoek.

Laad meer Kampen

Geef een reactie

Bekijk ook

Kampen – Drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging

In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 juli zijn in de binnenstad van Kampen drie manne…