Home Overijssel Kampen Viertal aangehouden voor winkeldiefstal

Viertal aangehouden voor winkeldiefstal

Vier mannen van 20, 20, 22 en 27 jaar uit Polen werden op vrijdagmiddag 8 maart aangehouden voor winkeldiefstal. De mannen werden op hun vlucht op verschillende plekken in Kampen aangehouden nadat ze betrapt waren bij de diefstal in een winkel aan de Oudestraat. Ook in de auto’s van de verdachten werden goederen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Alle goederen (schoenen, parfums en scheermesjes) werden in beslag genomen. De mannen werden ingesloten op het bureau.

Laad meer Kampen

Geef een reactie

Bekijk ook

Kampen – Drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging

In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 juli zijn in de binnenstad van Kampen drie manne…