Home Overijssel Deventer Politie zoekt getuigen poging ramkraak

Politie zoekt getuigen poging ramkraak

In de vroege ochtend van woensdag werd in Deventer een poging ramkraak gepleegd bij een bank aan het Karel de Groteplein in Deventer. De politie is op zoek naar getuigen. Om 04.45 uur werd bij de politie gemeld dat een auto tegen een zijdeur van een bankgebouw was gereden. Aan de deur en de gevel is schade ontstaan. Het is bij een poging gebleven, er is niets buitgemaakt. De vermoedelijke daders zijn op scooters weggereden over de Koning Wenzelstraat in de richting van de Koningin Wilhelminalaan.

De auto die gebruikt is bij de poging ramkraak, bleek eerder die nacht gestolen te zijn vanaf de Voorhorst in Deventer.

Laad meer Deventer

Geef een antwoord

Bekijk ook

Deventer – Gezocht – Poging Inbraak in bedrijfspand

Op 18 december breken twee mannen in, in het bedrijfspand van Auping aan de Maagdenburgstr…