Home Overijssel Deventer Duo aangehouden voor diefstal vanaf bouwterrein

Duo aangehouden voor diefstal vanaf bouwterrein

De politie heeft donderdagavond twee mannen aangehouden voor diefstal vanaf een bouwterrein. Hier had het tweetal een CV-ketel weggenomen. Een buurtbewoner had gezien hoe het tweetal rond 19.00 uur de CV-ketel vanaf het bouwterrein aan de Zaanstraat wegnam en vervolgens in een auto wegreed. Na onderzoek kwam de politie uit bij de woning van één van de twee, een 55-jarige Deventenaar. In de schuur van de man werd de zojuist gestolen CV-ketel teruggevonden en direct in beslag genomen. De bewoner is aangehouden.

Buiten de woning had de politie eerder al de tweede persoon, een 31-jarige Deventernaar aangehouden voor de diefstal. Beide mannen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verder onderzoek zijn ingesloten.

Laad meer Deventer

Geef een reactie

Bekijk ook

Deventer – Gezocht – Poging Inbraak in bedrijfspand

Op 18 december breken twee mannen in, in het bedrijfspand van Auping aan de Maagdenburgstr…