Home Overijssel Deventer Automobilist gewond bij aanrijding

Automobilist gewond bij aanrijding

Een 20-jarige automobilist uit Deventer raakte vrijdag gewond bij een eenzijdige aanrijding. Omstreeks 00.30 uur werd een aanrijding gemeld op de kruising Zutphenseweg / Hanzeweg in Deventer. Een 20-jarige automobilist verloor om nog onduidelijke reden de controle over zijn voertuig, schoot over een vluchtheuvel, tegen een verkeersbord en kwam tegen een stoeprand tot stilstand. Getuigen verklaarden dat de man al slingerend reed voor de aanrijding. In de auto roken agenten een weed lucht. De automobilist werd met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis over gebracht. In het ziekenhuis werd door een GGD-arts een bloedproef afgenomen.

 

Laad meer Deventer

Geef een antwoord

Bekijk ook

Deventer – Gezocht – Poging Inbraak in bedrijfspand

Op 18 december breken twee mannen in, in het bedrijfspand van Auping aan de Maagdenburgstr…