Home Overijssel Deventer Aangehouden met een valse kentekenplaat

Aangehouden met een valse kentekenplaat

Bij een tankstation aan de Zutphenseweg in Deventer is dinsdagochtend een 33-jarige man uit Apeldoorn aangehouden omdat hij een vals (gestolen) kenteken op zijn auto had. De kentekenplaat bleek afkomstig te zijn van een auto uit Deventer en was vermoedelijk aangebracht om te tanken zonder te betalen en identificatie daarna moeilijker te maken. De man had geen geld of andere betaalmiddelen bij zich om de brandstof af te rekenen. De Apeldoorner bleek daarnaast onder invloed van alcohol te zijn (240 ug/l.). Tegen hem wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Deventer

Geef een reactie

Bekijk ook

Deventer – Gezocht – Poging Inbraak in bedrijfspand

Op 18 december breken twee mannen in, in het bedrijfspand van Auping aan de Maagdenburgstr…